02.09.2018

Poslanica ob prvem šolskem dnevu

Župan Občine Domžale, predsednik naše liste, je na spletni strani Občine Domžale objavil poslanico ob prvem šolskem dnevu, ki jo objavljamo tudi na naši strani.

Dobrodošli prvošolčki in ponovno pozdravljeni šolarji,

počitniški dnevi so za vami in upam, da ste si nabrali dovolj energije za novo šolsko leto, ki je pred vrati. Posebno dobrodošlico danes izrekam novi generaciji prvošolčkov, kar 463 vas je danes sedlo v šolske klopi, prvič.

Vsako leto vam znova zaželim, naj bo vaša pot v šolo varna. Bodite previdni v prometu, na vašo pot v šolo in domov pa bomo posebej pozorni vsi, tako starši kot vozniki.

Želim vam, da svojo vedoželjnost še okrepite, sklenete nova prijateljstva in osvojite nova znanja, ki vam bodo odpirala obzorja. Spoštujte se med seboj in se učite drug od drugega. Izkušnje in znanje vam bodo ostale za vedno.

Vsem želim prijeten, varen in uspešen začetek novega šolskega leta. Prvošolčkom, ki šolska vrata odpirajo prvič pa želim prijeten uvod v novo poglavje njihovega življenja. Občina Domžale na prvi šolski dan vsem domžalskim prvošolcem poklanja majhno pozornost - nahrbtnik, prvošolsko rutko, potovalno oznako za kovček z motivom hroščka Simona in knjigo z naslovom Hrošček Simon širi zadovoljstvo.

Spoštovane ravnateljice in ravnatelji, učiteljice in učitelji, strokovne delavke in delavci,

zavedam se, da novo šolsko leto tudi pred vas postavlja kup novih izzivov. Verjamem, da so lahko z dobrim vodenjem, obilo dobre volje in medsebojnega spoštovanja vsi izzivi rešljivi. Zato vam vsem želim uspešno šolsko leto, s čim manj pretresi, z veliko vedoželjne mladine in s čim več zadovoljstva pri vašem delu.

Toni DRAGAR
Župan

info@ltd-tonidragar.si
Copyright (c) 2018 Toni Dragar - za vse generacije.