26.03.2018

In memoriam: Stane Kovač

V začetku marca 2018 je svojo življenjsko pot sklenil naš dobri prijatelj, kolega Stane Kovač. Slovo je zmeraj boleče, še posebej pa je težko in grenko, ko se moramo posloviti od iskrenega prijatelja, nepogrešljivega sodelavca, predvsem pa človeka z veliko začetnico. Odšel je nepričakovano in mnogo prezgodaj, še sredi ustvarjalnega življenjskega obdobja, poln želja, idej in načrtov, ki jih je želel in nameraval uresničiti.

Stane je bil že od malih nog delaven, aktiven na mnogih področjih, s svojim delom, vztrajnostjo pozitivno energijo in trudom je naredil velike premike na mnogih področjih tudi v naši lokalni skupnosti in širše. Dva mandata je bil naš občinski svetnik in tudi član predsedstva naše liste. Vedno znova nas je opominjal, da se v življenju lahko doseže vsak cilj, ki si ga zadaš. Bil je človek, ki je izražal svoje misli, pri rešitvah upošteval tudi mnenja drugih in glede tega smo mu dolžni priznati veliko strpnost in širino. Imel je občutek za objektivnost in realnost. Njegova odlika, da je predlagal rešitve, ki so bile realne in so upoštevale različne vidike ter njegova velika konstruktivnost nam je bila v pomoč. Spoštoval je tradicijo, vendar se je vedno zavzemal za napredek. Bil je topel in srčen človek, vedno pripravljen pomagati, človek, ki je veliko pozornosti namenjal družini, prijateljstvu, ohranjanju dobrih medosebnih kot tudi poslovnih odnosov. Bil je skromen, saj se kljub mnogim dosežkom in prejetimi priznanji, ni želel izpostavljati. 

Rad se je družil s preprostimi, odprtimi in srčnimi ljudmi, kakršen je bil sam. In ravno zaradi vseh teh njegovih vrednost smo ga imeli radi, ga spoštovali in globoko cenili ter ga neizmerno pogrešamo.

Dragi Stane,

Srečamo se spet …

Nekje, nekoč…

Tam nad mavrico….

LTD - Toni Dragar - Lista za vse generacije

info@ltd-tonidragar.si
Copyright (c) 2018 Toni Dragar - za vse generacije.