05.06.2015

Dragi otroci,

Bliža se konec šolskega leta in pred vami so dolgo pričakovane in zaslužene počitnice. Naj vam ob tej priložnosti čestitam za vaše dosežke, ki ste jih skozi leto nizali z delom in vztrajnostjo.
Poletje je priložnost, ko imate na voljo več prostega časa, možnosti, da vsak dan izkoristite za nekaj lepega pa je v občini Domžale več kot dovolj. Lahko se ohladite na domžalskem bazenu, družite v parkih, raziskujete »lisičkino pot« na Šumberku, se sprehodite med tovarnami slamnikov ali se podate na poučno pot Blata Mlake pri Radomljah. Športni navdušenci lahko prekolesarite, pretečete ali prehodite celotno rekreacijsko pot ob Kamniški Bistrici, plezate na naravni plezalni steni Knezove skale, obiščete telovadna orodja in fitnes naprave na prostem.

V poletnih dneh obiščite Kino v Češminovem parku, ne pozabite pa tudi na kulturni poletni festival na Studencu, ki nikoli ne razočara. Počitniške dni si lahko krajšate ob mnogih dejavnostih, ki jih nudijo Knjižnica Domžale, Center za mlade ter številna športna in kulturna društva v občini.

Želim vam, da si odpočijete od natrpanega urnika in se prepustite pravemu počitniškemu vzdušju. Uživajte vaš brezskrbni čas.

mag. Renata Kosec

info@ltd-tonidragar.si
Copyright (c) 2018 Toni Dragar - za vse generacije.