27.12.2017

Čarobnost decembra

Prednovoletni čas je drugačen - drugačen od vsakdanjega časa, ki mineva med letom, ko se dnevi spreminjajo v tedne, tedni v mesece in meseci – v novo leto. Tu se čas na svojevrsten način ustavi, združijo se preteklost s sedanjostjo ter sedanjost s prihodnostjo. To je mesec, ko skupaj ocenimo naše preteklo delo in se ozremo naprej v prihodnost. Kaj nam prinaša prihodnost, ne vemo, saj je življenje nepredvidljivo, polno presenečenj, ovir, vzponov in tudi padcev…. In ravno življenje nam kaže, da vedno bolj potrebujemo drug drugega, če želimo delati dobro, da smo povezani in enotni, predvsem pa razumevajoči in spoštljivi. Potrudimo se, da se bo raven spoštovanja in razumevanja v nas samih dvigovala, bodimo pozitivni in zadovoljni, to pa prenašajmo na vse okoli nas.

Drage občanke in občani. Ob prihajajočih praznikih vam svetniki in svetnice LTD – Toni Dragar - Lista za vse generacije želimo mirne in prijetne praznične dni v družbi svojih domačih in vseh tistih, ki jih imate radi. Naj vse nas v novem letu vodi naslednje voščilo:

Čar življenja je v preprostih in majhnih stvareh, v trenutkih, ki jih preživimo drug z drugimi, s sorodniki, prijatelji, znanci. Čeprav smo zaradi obveznosti mnogokrat v časovni stiski, lahko vseeno najdemo trenutek, da polepšamo dan vsem, ki jih imamo radi. Pa ne samo v čarobnem decembru, temveč vsak sleherni dan….

V novem letu ujemite čim več posebnih trenutkov, zase in za svoje najbližje.  

mag. Renata Kosec, podžupanja Občine Domžale

info@ltd-tonidragar.si
Copyright (c) 2018 Toni Dragar - za vse generacije.